Meer informatie over Omroep Maasduinen

Omroep Maasduinen

Deze transparantie pagina met informatie over het goede doel sluit aan bij de voorwaarden die gelden vanuit de belastingdienst voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en waarbij deze gegevens gedeeld moeten worden op een internet adres. Stichting GeefGratis maakt dit GRATIS mogelijk voor aangesloten goede doelen. Goede doelen kunnen dus aan de ANBI wetgeving voldoen door onderstaande transparantie pagina volledig en juist in te voeren in de database van Stichting GeefGratis via het CMS systeem binnen Geef.nl. Ook voor goede doelen die geen ANBI zijn is het verstandig deze informatie te publiceren zodat ook zij het publiek via geef.nl van deze informatie voorzien. Goede doelen zijn niet verplicht deze data via geef.nl te delen of in te voeren.

1. Naam organisatie

Stichting Locale Omroep Gennep en Omgeving (LOGO)

2. RSIN nummer / KvK Nummer

RSIN Nummer: 800325850
KvK Nummer: 41063751

3. Internet adres

http://www.omroepmaasduinen.nl

4. Contact

Postadres
Picardie 38
6591JE Gennep
Bezoekadres
Picardie 38
6591JE Gennep Alleen op afspraak

Email:
Telefoonnummer: 0485519875

5. Doelstelling

De stichting heeft tot doel: 1. het verzorgen van media-aanbod bestemd voor de gemeente Gennep en omstreken, hierna te noemen de gemeente; 2. het op lokaal niveau uitvoeren van de publieke mediaopdracht door het verzorgen van media-aanbod dat gericht is op de bevrediging van maatschappelijke behoeften die in de gemeente waarop de instelling zich richt leven, en het verrichten van alle activiteiten die nodig zijn om daarmee een publieke taak te vervullen en dus geacht kan worden van algemeen nut te zijn. 3. De stichting gebruikt haar zendtijd geheel voor een media-aanbod dat in het bijzonder betrekking heeft op de gemeente. 4. Zij tracht dit doel en al hetgeen daarmee in de ruimste zin verband houdt te verwezenlijken door het aanwenden van alle geoorloofde middelen, welke voor de verwezenlijking van het doel van de stichting bevorderlijk zijn.

6. Beleidsplan

Dit goede doel heeft over dit onderdeel (nog) geen informatie verstrekt op Geef.nl. Wellicht wel op haar eigen website.

7. Bestuurders

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Functie Datum in dienst
Rob   Stolk Interim Voorzitter -
Wim   Duys Penningmeester -
Gerjan   Schouten Secretaris -
Toon   Hermens Bestuurslid -

8. Beloningsbeleid

De stichting hanteert geen beloningsbeleid voor haar bestuurders

9. Activiteiten

Een uitgebreidere staat maken van Omroep Maasduinen door: - Toevoeging van enkele professionals. - Verbetering van zowel de radio als de televisie-uitzendingen met meer up-to-date nieuws. - Op de radio vaste discussie programma\'s neerzetten op gebied van sport, politiek en cultuur. - Op televisie meerdere malen per week een TV journaal en een dagelijkse varia uitzending uitzenden. (Internet is hierbij crossmediaal verweven met beide andere media.) - Dit scenario biedt inhoudelijk een interessante groei van de omroepactiviteiten op radio, televisie en internet. Dit houdt in dat de omroep een duidelijke meerwaarde heeft voor de informatievoorziening in Noord-Limburg, dat het een interessante samenwerkingspartner is en dat het voor onze vrijwilligers een uitdagende werkomgeving biedt.

10. Jaarrekening of jaarverslag

Jaarverslag (Bijgewerkt op 01/04/2017)

ANBI logo + transactie status HTML embed code

Kopieer onderstaande embed code zodat u het ANBI logo inclusief de transparantie status kunt plaatsen op uw eigen website. De gekopieerde HTML broncode moet in de HTML broncode binnen uw website geplakt worden. Het plaatje linkt naar de transparantie pagina binnen geef.nl en wordt dagelijks vernieuwd met de juiste datum.


Omroep Maasduinen logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Omroep Maasduinen opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 155,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op Omroep Maasduinen | geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Omroep Maasduinen opgehaald:

€ 95,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 41063751
RSIN Nummer: 800325850
GeefGratis Nummer: 7700